به گزارش روابطعمومی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر، به مناسبت دهه مبارک فجر و باتوجهبه شعار محوری" رشد تولید و امنیت غذایی پایدار با مشارکت مردمی و با محوریت فعالیت تبلیغی و فرهنگی "توجه دادن نقش و تأثیربخش کشاورزی در مقاومسازی اقتصاد"، اجرای، کارگاه آموزشی ترویجی مدیریت بهینه تغذیه گندم به همت عضو هیئتعلمی مرکز و با حضور کشاورزان در مزرعه وبگاه الگویی گندم در روستای سمل شمالی شهرستان تنگستان برگزار شد.
زینب نادری زاده عضو هیئتعلمی مرکز تحقیقات بوشهر و محقق معین مرکز جهاد کشاورزی تنگستان در زمینه ارزش اقتصادی و اهمیت گندم در امنیت غذایی گفت: گندم نقش مهمی در معیشت و سلامتی مردم جامعه دارد و خودکفایی در تولید گندم از سیاسیت های مهم وزارت جهاد کشاورزی است؛ بنابراین سرمایهگذاری در امر آموزش و تحقیقات می تواند منجر به افزایش عملکرد در واحد سطح شده و امنیت غذایی را در این بخش به ارمغان آورد.
نادری زاده افزود: استفاده بهموقع از کودهای شیمیایی و آلی در جهت افزایش تولید و کیفیت گندم ضروری است وی عناصر غذایی پرمصرف و کممصرف موردنیاز این محصول، کودهای آلی، زمان، مقدار و نحوه مصرف آن و راهکارهای تغذیهای لازم جهت افزایش عملکرد پایدار گندم را برای کشاورزان است.
عضو هیئتعلمی مرکز تحقیقات بوشهر تأکید کرد: این دوره آموزشی باهدف دستیابی به پتانسیل عملکرد پایدار گندم، آشنایی با کودها و بهترین زمان کوددهی برای عملکرد بهتر گندم برگزار شد.
در پایان نیز به سؤالات کشاورزان در این زمینه پاسخ داد.
جهت دریافت لینک کانال ایتای مرکز تحقیقات بوشهر کلیک کنی


