يکشنبه, 6 فروردين 1402

مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر

  • ساعت : ۱۴:۳۰:۳۵
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ 
  • تعداد بازدید : 18
  • کد خبر : ۱۸۳۶۷۲
به کاربستن تجربه ،عامل موفقیت است. امام علی(ع)
نشست هماهنگی بین اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر ومركز تحقیقات وآموزش كشاورزی ومنابع طبیعی استان بوشهر

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات وآموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان بوشهر به منظور هماهنگی و برنامهریزی جهت اجرای مطلوبتر طرح ملی با عنوان" ثبت ملي محصولات لبني محلي و دانش بومي توليد آن‌ها در استانهای مختلف کشور"، جلسه ای بین مرکز تحقیقات و اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر برگزارشد. ابتدای دکتر دشتیزاده  رئیس مرکز ضمن استقبال از همکاری بین مرکز و  اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر توضیحات کاملی در مورد قابلیتهای منحصربفرد استان بوشهر در حوزه دام، منابع طبیعی و محصولات باغبانی ارائه نمودند و تاکید کردند  که در همه این حوزهها استان بوشهر و به ویژه مرکز تحقیقات،  محصولات جدید و قابل ثبت داشته و مرکز تحقیقات جهت ثبت این محصولات، آماده همکاری با اداره  میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر میباشد. ایشان از عسل کنار به عنوان یک محصول خاص و برند استان بوشهر نام برد و خواستار ثبت این محصول گردید. در ادامه مهندس کمالی معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته مرکز نیز ضمن بیان محصولات خاص استان بوشهر در حوزه های مختلف که قابلیت ثبت به نام استان بوشهر را دارند، خواستار همکاری بیشتر بین این دو اداره جهت معرفی بیشتر استان بوشهر شد. دکتر سید ابوطالب صادقی عضو هیات علمی، مسوول بخش تحقیقات علوم دامی مرکز، توضیحات کاملی در مورد طرح ثبت ملي محصولات لبني محلي و دانش بومي توليد آن‌ها در استانهای مختلف کشور ارائه نمود و اعلام کرد که برای استان بوشهر و در جهت اجرای این پروژه ثبت محصولات لبنی لورک، خشکو، پنیر محلی و روغن حیوانی در دستور کار قرار دارد. مهندس ذاکری و خانم مهندس معموری از همکاران اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر نیز ضمن استقبال از همکاری در اجرای این پروژه، آمادگی خود را جهت همکاری در ثبت محصولات مختلف استان بوشهر اعلام نمودند.

 

امتیاز :  ۴.۶۷ |  مجموع :  ۳

برچسب ها